Budapest, 2019. október 22. – Átvette a nagyszabású XIXO nyereményjáték fődíját, egy BMW 840 D Coupe-t a szerencsés nyertes. A XIXO márka háromhónapos nyereményjátékkal örvendeztette meg kedvelőit, amelynek keretében a rengeteg értékes napi és heti nyeremény mellett ez a különleges fődíj is gazdára talált.

Az ünnepélyes átadáson kívül egy gokartozásra is meghívták a gyöngyösi úriembert, hogy igazán ráhangolódhasson a nyereményautó nyújtotta életérzésre.

 „Még most sem tudom elhinni, hogy ez velem történik, pedig a környezetemmel ellentétben én komolyan hittem benne: akár én is lehetek az, aki elviszi az autót. Mindenki azt mondta, nyerni egy ilyen játékon annyi az esély, mint a lottóötösre. Szorgalmasan vásároltam a XIXO italokat, hiszen nekem és a családnak is a citromos és a narancsos a nagy kedvencünk. Vettem egész nyáron a játéktől függetlenül is, és akkor már miért ne töltöttem volna fel a blokkok kódját, nem igaz? És tessék, ma én viszem haza ezt a csodaparipát, ami egyszerűen hihetetlen!” – mondta a boldog BMW-tulajdonos, akinek az életében egyébként nem ez az egyetlen szerencsés fordulat, ráadásul az új autóval új élet is kezdődik, hiszen éppen a napokban váltott munkahelyet.

„A dizájnváltás apropóján szerettünk volna a márka minőségéhez és kedveltségéhez mérhető nyereményjátékot indítani. Nemzetközi viszonylatban is szokatlanul nagy fődíjat ajánlottunk fel, és jó volt látni, milyen nagy örömöt okoztunk, amikor átvették tőlünk a luxusautót. A boldog nyertes, nemcsak az XIXO italoknak, hanem az autózásnak is nagy szerelmese, úgyhogy igazán jó helyre került a BMW. Balesetmentes közlekedést és sok boldogságot kívánunk” – tette hozzá Marczinkó Máté, a XIXO márka junior brand managere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *