Jönnek a nyár legmenőbb frissítői

Budapest, 2020. április 21. – Az idei nyár se maradhat el XIXO újdonság nélkül, hiszen a Mojito és Mojito-Mango ízesítésű XIXO alkoholmentes szénsavas italok áprilistól már a boltok polcain várják a frissítőre vágyó vásárlóikat. A kirobbanó ízek kedvelői számára így két új meglepetésünk is érkezik.

 Sokak számára nem újdonság, hogy nagyon sok minden befolyásolja azt, mikor érzünk egy ízt kellemesnek. Az ízlelés folyamatához emlékek – helyszínek, a társaság, az akkori érzések – is kapcsolódnak, ezért van, hogy egy-egy korty ital után a fergeteges bulik, vagy épp kellemes nyáresték jutnak eszünkbe.

A mojito is ilyen, nemcsak a kellemes mentás ízt élvezhetjük benne, hanem mindazt a sok élményt, amit az íz felidéz. A XIXO most ezt a fergeteges érzést hozza el nekünk, és csak rajtunk múlik, milyen további élményekkel gazdagítjuk azokat. A Mojito a klasszikus koktélozóknak, míg a Mojito-Mango a különleges, egzotikus ízek kedvelőinek kínál frissítő megoldást.

„Új ízeinkkel valóban különleges élményt kínálunk a vásárlóinknak, bízunk benne, hogy a XIXO Mojito és a Mojito-Mango az idei nyár kedvenc frissítője lesz. Az új ízek gyümölcscukorral és természetes sztíviakivonattal készülnek, ráadásul tartósítószert sem tartalmaznak, akárcsak a legtöbb XIXO szénsavas italunk” – mondta el Mészáros Beatrix, a XIXO márkaigazgatója.

A XIXO-tól megszokott, minőségi alapanyagokból készülő új termékek április közepén jelennek meg a boltokban. A 100%-ban újrahasznosítható aludoboznak köszönhetően az új ízesítésű XIXO szénsavas italok vásárlói pedig nemcsak a felfrissülésükről, hanem környezetükről is gondoskodhatnak.

még több hír

DÍJUGRATÓ BAJNOKKAL LÉP EGYÜTTMŰKÖDÉSRE A XIXO

Budapest, 2020.02.17.– A prémium minőségű jegesteáival és szénsavas italaival népszerűvé vált hazai XIXO márka egyéves együttműködési megállapodást írt alá Ifj.…

Gyöngyösre gurult be a XIXO-luxusautó

Budapest, 2019. október 22. – Átvette a nagyszabású XIXO nyereményjáték fődíját, egy BMW 840 D Coupe-t a szerencsés nyertes. A…

Új ízek és designváltás a XIXO-nál

Elképesztő nyeremények, új ízek és designváltás – idén sem tétlenkedik a XIXO Budapest, 2019. április 16. Nem telhet el úgy…
további hírek