• Не содржи конзерванси
  • Бесконечно, пакување кое 100% може да се рециклира; еколошкo алуминиумско пакување

Пробајте го нашиот газиран безалкохолен пијалок со вкус на кола базиран на посебен рецепт, кој не содржи конзерванси. При креирањето на специјалниот рецепт, не само што имавме предвид дека резултатот треба да биде вкусен и сладок, туку требаше да обрнеме особено внимание на соодветната содржина на карбонизација. XIXO Cola нуди совршена хармонија на овие квалитети; се консумира и од чаша и директно од лименка. За време на процесот на развивање на рецептот, целта беше не само да се создаде вкусен, лесен за пиење, врвен пијалок, туку и да се создаде вкус што создава средина помеѓу двете крајности кои доминираат на пазарот: некои сокови имаат посилен вкус на лимон, додека други предизвикуваат зачинет вкус на ванила. Комплексноста на колата доаѓа од изнаоѓање рамнотежа со овие вкусови, што резултира со мејнстрим вкус кој совршено одговара на потребите на повеќето потрошувачи. Вкусете го нашиот газиран безалкохолен пијалок со вкус на кола направен со иновативен рецепт! И не грижете се ниту за содржината на кофеин, бидејќи овој производ содржи само 13 mg/100 ml.

XIXO_COLA_2023_HU_02 (3)