• Нула кофеин
  • Содржи витамини Б2, Б3, Б5, Б6, Б12 и Ц
  • Не содржи конзерванси
  • Не содржи аспартам

Иновативен вкус кој е совршен избор за љубителите на вкусот на енергетските пијалоци кои сакаат да уживаат во чувството на тути фрути без никаков кофеин.
Најновиот производ на XIXO е безалкохолен пијалок кој обезбедува освежување за оние кои веќе се корисници на енергетски пијалоци и за идните генерации! Мост помеѓу две категории со модерен вкус и трендовски дизајн.

Газиран безалкохолен пијалок со одличен вкус на тути фрути. Содржи витамини Б2, Б3, Б5, Б6, Б12 и Ц, содржи нула кофеин и нула таурин. Самиот пијалок е направен со стивија, фруктоза и не содржи конзерванси. Како и обично, пакувањето е алуминиумско кое бесконечно може да се рециклира и е од 250 ml.

XIXO_TuttiFruity_can