A Legjobb Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás kategóriában elnyert díjat az ötödik alkalommal megrendezett WORLD CSR Congress-en adták át 2016. február 18-án, Mumbaiban.

A World CSR Congress idén először választott be Kelet-Közép Európából olyan vállalatokat, amelyek tevékenységük aktív részeként kezelik a társadalmi felelősségvállalást és méltók a meghirdetett tizenhét díjkategória egyikére, így ez az első év, hogy magyar vállalatot is díjaztak. A HELL ENERGY Magyarország Kft. a résztvevő 90 ország képviselői közül – a magyar cégek között elsőként – nyerte el a Best Corporate Social Responsibility Practise díját.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen jelentős nemzetközi elismerésben részesültünk, ez egyben visszaigazolás is számunkra, hogy jó úton járunk. Büszkék vagyunk arra, hogy technológiai fejlesztést, folyamatosan bővülő beruházást és munkahelyeket tudunk hozni az északi régiónak azon részébe, ahol a munkanélküliség igen magas. Mi nem csak egy kiváló minőségű terméket adunk el, hanem emellett egy stabil, folyamatosan fejlődő vállalatot hoztunk létre, mely több mint 500 családnak is munkát ad. Emellett lokálpatriotizmusunkról is ismert cégként a helyi közösségek, szervezetek állandó támogatói vagyunk” – nyilatkozta Tóth Eszter Anna, a HELL ENERGY Kft. PR igazgatója.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *