2008. szeptember – A HELL energiaital, amely mindössze 3 éves múltra tekint vissza, komoly márkaértéket képvisel Magyarországon, mindemellett már 14 export piacon van jelen. A látványos, gyors ütemű növekedés folytatásaként az orosz piacra lépés fontos momentum a HELL márka életében. Ennek első lépése az 1992 óta megrendezésre kerülő moszkvai élelmiszeripari kiállítás, ahol a HELL energiaital először mutatkozott be a szakmai közönségnek!

Szeptember második felében a tulajdonos a Candy Globe Mo. Kft. önálló standdal képviselte a márkát Moszkvában, az 1350 kiállító részvételével megrendezett World Food Moscow kiállításon. Az egyedi és figyelemfelkeltő saját standon egymást érték az érdeklődők a kiállító nagy örömére zömmel a – fogyasztási cikkek piacán most éledő – kelet-európai régióból. Az energiaital márka számára elsődlegesen a fogyasztók megnyerése fontos, de a szakma visszajelzései és a szakemberek ítélete is sokat számít, főként ha új piacra lépésről van szó!

Ezért tölti el a HELL energiaital márkatulajdonosát örömmel az a tény, hogy az expo-n kiosztott 5 kategória fődíj közül kettőt, a Legjobb új piaci szereplőnek és a Legjobb energiaitalnak járó elismerést a cég kapta. Az elismeréseket az 1350 kiállító közül nyerte el a HELL, amit Moszkva egyik patinás szállodájában a Mariott Grand Hotelben Tomas Grosch exportigazgató vehetett át!

Töretlen export aktivitás következő állomása az október végén Párizsban tartandó SIAL lesz.

HELL 2 díjat kapott Oroszországban:

  1. Most Impressive Debut
  2. Best Energy drink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *