2008. október – A CandyGlobe Magyarország Kft. a HELL energiaital hazai sikere mellett, kiemelten fontosnak tartja a nemzetközi terjeszkedést is. A szeptember végi moszkvai World Food – Oroszország legnagyobb kiállítás után október végén, a világ legnagyobb és legrangosabb expo-ján a SIAL-on is egyedi, saját standdal képviseltette magát a márka. A közel 100 négyzetméteres területen 5 nap alatt, minden földrészről megfordultak üzleti partnerek.

A látványos, gyors ütemű növekedés folytatásaként az orosz piacra lépés fontos momentum a HELL márka életében. Ennek első lépése az 1992 óta megrendezésre kerülő moszkvai élelmiszeripari kiállítás, ahol a HELL energiaital először mutatkozott be a szakmai közönségnek!

A pokoli design, a DJ és a különleges – erre az alkalomra készült – ruhákban táncoló lányok senkit sem hagytak hidegen a szakmabeliek és a nézelődők közül.

A márkatulajdonos cég export igazgatójának, Tomas Grosch-nak véleménye szerint, különösen az impulzív termékeknek – mint a HELL energiaital – van szükségük az image-hez méltó megjelenésre az üzleti, szakmai fórumokon is, hasonlóan a fogyasztók felé irányzott kommunikációjukhoz.

A reakciókat összegezve megállapítható, hogy a pozitív visszajelzések nem csak a CandyGlobe Magyarország Kft., hanem a teljes hazai élelmiszerkereskedelmi szakma sikerét is jelentik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *